KAKO TO IZGLEDA?

 

Let

Let balonom traje cca. jedan sat, nakon čega slijedi čašica šampanjca i balonaško krštenje. Svaki novi letač postaje član kluba i dobiva potvrdu o ulasku u svijet aeronauta. Mjesto polijetanja odaberemo prema trenutnom vjetru i željenom smjeru a najčešće je to ili Jarunski ili Krapinsko Zagorski aerodrom. Sve skupa, družimo se cca 3-4 sata.

Cijene

Naše standardne cijene iznose 250 Eura  za jednu osobu i omogućiti će Vam iskustvo leta u balonu za 4 ili 6 osoba. Ako se radi o letu za dvije ili više osoba cijena je 240 eura po osobi.

Na raspolaganju je i ekskluzivni let za dvoje ljudi, u balonu posebno rezerviranom samo za dvoje i pjenušcem serviranim na 1000 metara iznad Zagorskih brega, ukupne cijene 800 eura. Cijena za klince do 12 godina je 180 eura, a klinci moraju biti visoki barem 120cm kako bi mogli vidjeti izvan košare.

Za grupe iznad 6 osoba dogovaramo posebne cijene odnosno odobravamo popuste.

Poklonite let balonom

Uz to, možemo vam dostaviti poklon bon, prigodnoga izgleda, baš za vjenčanja ili rođendane, koje možete potom posvetiti personaliziranom porukom i darovati. Takav bon se tada može iskoristiti u idućih 18 mjeseci. Za let nije potrebna nikakva obuka osim par kratkih naputaka koje dobijete od naših pilota prije polijetanja.

Lako je do nas doći

Kada se odlučite nazovite nas u klub na:

  • 095 3585 885
  • 098 9048 991

i rezervirajte točni termin koji vas zanima ili dogovorite dostavu bona.
Ističemo da nas možete kontaktirati i putem stalnog web obrasca u gornjem desnom kutu stranice.

Balon klub Zagreb je već dugi niz godina, tj. od svog osnutka vodećih balon operater u Hrvatskoj. Naši piloti su reprezentativci Hrvatske i u samom su svjetskom vrhu sportskih pilota. Svaki naš let je uredno najavljen i odobren prema propisima o letenju u Hrvatskoj. Svakodnevno, kada god to vrijeme dopušta, letimo iznad Zagreba i Hrvatskog Zagorja. Naši baloni registririrane su i osigurane letjelice pri Ministarstvu prometa i veza. Sigurnost je naš prioritet već proteklih 30 godina.

ŠTO TREBA ZNATI?

NUDIMO POSAO


Pogledajte kako izgleda let balonom

REZERVIRAJTE LET


Rezervirajte mjesto u košari za sebe i svoje najdraže

KAKO TO IZGLEDA?


Pogledajte kako izgleda let balonom

POKLONITE LET


Iznenadite s najoriginalnijim poklonom

BALONI I MARKETING


Baloni, marketing, team building

FLYING IN CROATIA


For english speaking visitors


Powered by nevjerojatno.hr