Baloni, mediji i marketing

Dobrodošli na dio web stranice posvećenog marketinškim mogućnostima balona na vrući zrak.

Balon klub Zagreb je od svog osnutka vodeći operater balona u regiji. U našem dugogodišnjem iskustvu surađivali smo sa svim većim kompanijama i marketinških agencijama, sa zajedničkim akcijama proputovali smo cijelu Hrvatsku od Vukovara do Dubrovnika. Također, naše marketinške aktivnosti bili su popraćene i prisutne  na svim medijima.

Zadovoljstvo nam je da svoje iskustvo možemo prenijeti na sve buduće klijente. Balon klub Zagreb je danas jedini operater balona u regiji koji može svojim klijentima pružiti usluge iz svih aspekata balonaštva, sa najvišom razinom profesionalnosti.

Balon klub Zagreb Vam jedini u Hrvatskoj nudi priliku da, uz pružanje potpore razvoju balonaškog sporta u Hrvatskoj, iskoristite sve mogućnosti balona na vrući zrak kao promotivnog sredstva i osigurate Vašoj kompaniji dominaciju na svim:

 • Značajnim javnim događanjima, bilo sajmovima, festivalima, obljetnicama ….
 • Sportskim događajima; automobilističkim utrkama, tenisu, atletici, nogometu, skijanju…
 • Korporativnim eventima,. inauguracijama, obljetnicama, akcijama ili otvorenjima…
 • Akcijama za potrošače, događajima za VIP goste, distributere, predstavnike i zaposlenike.

 

Prijedlog poslovne suradnje, stručnjaci iz balon kluba Zagreb vam nakon 20 godina iskustva u ovom području prilagodit će željama i potrebama Vaše organizacije, a oko svih sugestija, izmjena i daljnjih dogovora zakažite osobni sastanak i detaljniju prezentaciju na ovom linku.

Priliku da, kroz promicanje balonaškog sporta u Hrvatskoj, uz minimalan trošak osiguraju svom brandu iznimnu promociju, do sada su već prepoznali naši mnogobrojni sponzori i poslovni partneri (npr. Allianz, Ballantines, Chromos, Grad Zagreb, Heineken, Henkell, Hrvatski telekom, Hrvatski zavod za transfuzijsku medicinu, LG, Master Card, Merkur, Microsoft, Pepsi, Sony, Turistička zajednica Grada Zagreba, Vindija, VIP mobile, Zagrebačka banka, Zagrebačka pivovara, itd.)

Neke od prednosti balon kluba Zagreb:

 • Dugogodišnje iskustvo suradnje sa marketinškim agencijama u osmišljavanju i provođenju marketinških akcija po cijeloj Hrvatskoj (npr.Heiniken Cubismo Tour, ..)
 • Iskustvo rada sa filmskom ekipama i pružanja stručnih savjeta kod organizacije snimanja balona za reklamne svrhe te snimanja zabavnih i dokumentarnih,  sportskih i glazbenih programa. (Henkell, Zagrebačka Banka, Dvonikovi , Spotovi)
 • Suradnja sa vrhunskim proizvođačima balona i balonaške opreme koji osiguravaju najvišu kvalitetu naših balona i proizvoda
 • Jedini posjedujemo komercijalne pilotske dozvole (CPL) koje nam omogućuju korištenje potencijala balona na vrući zrak u komercijalne svrhe
 • Broj i raznolikost balona koje posjedujemo omogućava i rad sa iznimno velikim grupama te zadovoljavanje svih klijentovih potreba.

 

Informacije pružene na stranicama su samo kratki sažetak naših usluga. Uzimajući u obzir raznolike zahtjeve i potrebe naših klijenata, više smo nego sretni pružiti vam individualizirane programe i savjete za vaše ideje. Molimo vas da san sa vašim idejama nazovete u ured ili nam pošaljete e-mail, a mi ćemo vam u što kraćem roku nastojati odgovoriti.

 

Film i televizija

Naše iskustvo u pogledu video produkcije ne može nadmašiti niti jedan operater u regiji.

Balon klub Zagreb je od svog osnutka sudjelovao u produkciji nebrojenih reklama (Henkell, ZABA, itd.), muzičkih spotova (npr. Massimo) i televizijskih emisija (npr. Briljanteen, Hlapićeva televizija, Dvornikovi, RTL vremenska prognoza). Osim toga balon klub Zagreb je nekoliko puta godišnje predmet raznovrsnih televizijskih reportaža (Dnevnik Nov@TV, Dobro jutro Hrvatska, Hrvatska danas, itd.). Uz to o aktivnostima balon kluba svjedoče i tri dugotrajna dokumentarna filma  (Tom Balloon, Croatian hot air ballon Rally 2006, Albuquerque ballon fiesta 2008).

Naše iskustvo i upoznatost sa rasporedima i budžetom snimanja te standardima i zahtjevima redatelja i producentskih kuća, olakšava rad, smanjuje troškove i povećava kvalitetu proizvoda.

Profesionalci iz balon kluba Zagreb osiguravaju produkcijskim kućama «paket» usluga koji olakšava i unaprjeđuje vaš televizijski i filmski posao. Sa naših 10 balona, poznavanjem adekvatnih lokacija snimanja, profesionalnim snimateljima unutar kluba, iskustvom rada sa filmskom i televizijskom opremom te međunarodnim kontaktima u balonaškom i video produkcijskom svijetu osiguravamo da se sve vaše zamisli ostvare na najbrži, najpovoljniji i što je najkvalitetniji način.

Neke od televizijskih i video produkcijskih kompanija s kojima su Tom Mikloušić i Balon klub Zagreb do danas surađivali na projektima diljem hrvatske sa jesu : Zagrebačka Banka, Henkell, Merkur, RTL, HTV, NOVA TV…

 

Team building i incentive programi

Balon klub Zagreb već 15 godina organizira korporativne letove i balonaške avanture u suradnji sa svim većim ugostiteljskim kompleksima u Hrvatskom zagorju i Istri (Terme Tuhelj, Dvorac Bežanec, Terme Jezerčica, Sol kompleksi Istra, Motovun, Pula, itd). Prepustite  našem organizacijskom timu da za Vas organizira nezaboravno iskustvo letenja balonom.

Naše iskustvo i suradnja sa vodećim ugostiteljima i team buliding agencijama (npr. Rina) daje omoguću nam da u potpunosti zadovoljimo sve vaše potrebe : smiještaj, prijevoz, zračna fotografija, event management i široki spektar popratnih aktivnosti.

Baloni na vrući zrak su izvrsna team buliding aktivnost koja će ujediniti vašu ekipu kroz osjećaj avanture, a naši jedinstveni programi su osmišljeni kako bi se prilagodili kako vašem  budžetu tako i vašoj želji za avanturom.

Naši incentive paketi će se pobrinuti za to da vaši partneri puno više od korporativnog poklona. Mi Vam omogućujemo da im pružite iskustvo koje će zauvijek pamtiti i vezati uz Vas. Od ručno izrađenih poklon paketa i bonova, do nezaboravnog leta popraćenog vrhunskim pjenušcem i uslugom, pobrinuti ćemo se da u svakom trenutku vaši partneri cijene vaš poklon. Pružite vašim partnerima iskustvo koje nikada neće zaboraviti, i osigurajte da vas se sjete svaki puta kada pogledaju svoj certifikat o letu balonom ili slike sa letenja.

Popis zadovoljnih korisnika između ostalog uključuje : VIP, T Mobile, Novo Nordisk, Sonny Erricson, Chromoden, itd.)

Kontaktirajte nas i raspitajte se o paketu koji najviše odgovara vašim željama i potrebama.

 

Brandiranje balona – balon kao promotivno sredstvo

 Pomoći ćemo vam da vaš brand vinete u nebesa, i to sa najkompetentnijim cijenama na tržištu

Balon koji lagano plovi nebom privlači pažnju i zaokuplja maštu ljudi svih generacija, a sam prizor balona u nama budi  sjećanja na djetinjstvo i snove o letenju. Na sreću, sve te pozitivne emocije i pozornost koju balon privlači možemo usmjeriti na vašu tvrtku ili proizvod!

Baloni na vrući zrak su iznimno isplatljiv i prilagodnjiv outdor branding medij. Baloni pružaju svojim klijentima nebojene pogodnosti koje nisu dostupne kod ostalih, konvencionalnih, medija. Primjerice, kada ste vidjeli ikoga da staje kraj ceste i slika billboard?

Uz to, baloni su prilagodljivi po pitanju vremena i mjesta korištenja tako da možete točno birati evente i populaciju kojoj želite prenijeti poruku ili prezentirati svoj brand, a time i znatno povećati učinkovitost promocije.

Ostale značajne prednosti koje dobivate sa brandiranim balonom na vrući zrak:

 • Naši klijenti imaju pogodnosti kod organiziranja nagradnih igara i promotivnih akcija za svoje kupce, nagrađujući ih letom u njihovom balonu.
 • Bradniranje balona daje vam mogućnost organiziranje incentive programa za zaposlenike i klijente tokom promotivne kampanje.
 • Mediji obožavaju balone! Baloni na vrući zrak vam omogućavaju da medije povedete na let i organizirate PR aktivnosti sa neviđenim uspjehom.
 • Kako su sportske i klubske aktivnosti Balon kluba Zagreb svake godine popraćene od strane tiskanih tako i elektroničkih medija, time dobivate neprocjenjivo puno gratis promocije kroz naš PR. Primjerice prošle godine balon klub zagreb je bio popraćen od HTV-a, RTL-a, Večernjeg lista, 24 Sata, Sportala, Adventure Portala, Javno hr, Radio 101, Radija Sljeme, itd.
 • Slike vašeg balona su savršen oblik promocije vašeg produkta kroz tiskane medije i korporativne poklone.
 • Baloni vam omogućavaju da prisustvujete i doprinosite raznim društvenim projektima i dobrotvornim akcijama.

Naši sadašnji klijenti;  Chromoden, Grad Zagreb, Turistička Zajednica grada Zagreba, Allians kao i mnogi drugi do sada su uživali u svim prednostima promocije balonima na vrući zrak.

U nastavku su prezentirane neke od mogućnosti koje Vam nudimo kako bi i Vaš balon poletio iznad Zagreba i Hrvatskog Zagorja ali i šire. Nazovite nas ili nam pošaljite mail i već danas se informirate o našim povoljnim ponudama. Iznenaditi ćete se koliko su naše ponude realne i koliko malo sredstava treba da bi i se i Vaš brand vinuli u nebo.

 

Dobrotvorne akcije i angažman u zajednici

Uz stalnu aktivnost Balon kluba Zagreb usmjerenu prema pomaganju zajednice (npr. Sajam mogućnosti) i dobrotvornim organizacijama (npr. Dječje selo Lekenik) Balon klub Zagreb već godinama provodi uspješne programe za djecu školske i predškolske dobi. Kroz balone na vrući zrak kao medij koji potiče maštu i interes djece diljem svijeta, programi se mogu koristiti u edukaciji ali i u svrhu prevencije rizičnih ponašanja. Pitajte naš tim kako se baloni mogu koristiti u Vašoj slijedećoj dobrotvornoj akciji ili programima usmjerenima prema zajednici.

ŠTO TREBA ZNATI?

NUDIMO POSAO


Pogledajte kako izgleda let balonom

REZERVIRAJTE LET


Rezervirajte mjesto u košari za sebe i svoje najdraže

KAKO TO IZGLEDA?


Pogledajte kako izgleda let balonom

POKLONITE LET


Iznenadite s najoriginalnijim poklonom

BALONI I MARKETING


Baloni, marketing, team building

FLYING IN CROATIA


For english speaking visitors


Powered by nevjerojatno.hr