Dan šarenog neba iznad zagorskih brega

S dolaskom proljeća i lijepog vremena u Hrvatskom Zagorju počinje i sezona letenja balonima na vrući zrak. Prilika je to da Balon klub Zagreb u suradnji s Turističkom zajednicom Krapinsko-zagorske županije i Krapinsko-zagorskom županijom već tradicionalno oboji nebo iznad zagorskih brega ovim prekrasnim šarenim letjelicama. Ovo balonaško druženje, kojem će se pridružiti još i baloni iz prijateljskih balonaških klubova iz Slovenije, iznad Zagorja dovesti će čak deset prekrasnih balona.

Baloni će uzlijetati s uzletišta na Krapinsko-zagorskom aerodromu kraj Zaboka, a smjer leta će odrediti vremenski uvjeti taj dan. Balone biste trebali vidjeti u zraku između 18:00 i 20:00 sati. Samo uzletište će biti zatvoreno za posjetitelje i neće biti organizirani dodatni sadržaji kao na festivalima na koje smo navikli do sada, ali ako se nađete kraj jednog od balona nakon slijetanja slobodno mu priđite. Piloti i posada će biti više nego sretni da vam pokažu ove prekrasne letjelice iz blizine.

Uz to, ako fotografirate jedan od balona u zraku, ne propustite se prijaviti na foto natječaj Balon kluba Zagreb. Ispod statusa o foto natječaju koji će biti objavljen na Facebook stranici Balon kluba Zagreb 1.svibnja, moći ćete u komentarima objaviti i svoju fotografiju. Osoba čija fotografija skupi najviše likeova do kraja idućeg dana dobiti će kao nagradu članarinu u Balon klubu Zagreb i s njom povezan let balonom.”

Stoga, za ovaj prvi svibnja svi trk u Zagorje i usmjerite pogled i objektive prema nebu. Ako nam vremenski uvjeti budu povoljni, sigurni smo da vas prizori šarenih balona iznad zagorskih brega neće ostaviti ravnodušnima”

ŠTO TREBA ZNATI?

NUDIMO POSAO


Pogledajte kako izgleda let balonom

REZERVIRAJTE LET


Rezervirajte mjesto u košari za sebe i svoje najdraže

KAKO TO IZGLEDA?


Pogledajte kako izgleda let balonom

POKLONITE LET


Iznenadite s najoriginalnijim poklonom

BALONI I MARKETING


Baloni, marketing, team building

FLYING IN CROATIA


For english speaking visitors


Powered by nevjerojatno.hr