KAKO TO IZGLEDA

Let

Let balonom traje cca. jedan sat, nakon čega slijedi čašica šampanjca i balonaško krštenje. Svaki novi letač postaje član kluba i dobiva potvrdu o ulasku u svijet aeronauta. Na letenje krećemo iz našeg balonodroma na Jarunu, ili se svi zajedno ukrcamo u naša vozila i krenemo prema Hrvatskom zagorju. Mjesto polijetanja odaberemo prema trenutnom vjetru. Sve skupa, družimo se cca 3-4 sata.

Cijene

Osnovna cijena leta za jednu osobu iznosi 1.250,00 kn. U ovom aranžmanu očekujte društvo u košari balona do maksimalno pet osoba. Košare su velike i osjećat ćete se ugodno uz nesmetani pogled iz balona.

Ukoliko želite poletjeti ekskluzivno s vama dragom osobom, a da ste pritom sami u balonu (uz pilota) cijena iznosi 2.000,00 kn po osobi, odnosno 4.000,00 kn za oboje.

Ako imate ekipu ili obitelj s 6 ili više osoba odobravamo grupni popust i tada je cijena za jednu osobu 1.050,00 kn.

Bez obzira koji aranžman odaberete, cijena leta ujedno je i članarina u klubu. Tako zahtijevaju propisi, a njome pomažete klubu i Hrvatskoj reprezentaciji kako bi mogli postići što bolje rezultate u našem prekrasnom športu.

Prije leta ispunjavate pristupnicu klubu, a svi članovi kluba i baloni su osigurani.

Poklonite let balonom

Uz to, možemo vam dostaviti poklon bon, prigodnoga izgleda, baš za vjenčanja ili rođendane, koje možete potom darovati,te koji se tada može iskoristiti u u idućih godinu dvije dana. Za let nije potrebna nikakva obuka osim par kratkih naputaka koje dobijete od naših pilota prije polijetanja.

Lako je do nas doći…

Kada se odlučite nazovite nas u klub na:

  • 01 2047 838
  • 098 234 441
  • 098 415 161

i rezervirate točni termin koji vas zanima, te dogovorite dostavu bona.
Ističemo da nas možete kontaktirati i putem stalnog web obrasca u gornjem desnom kutu stranice.

Balon klub Zagreb je već dugi niz godina, tj. od svog osnutka vodećih balon operater u Hrvatskoj. Naši piloti su reprezentativci Hrvatske i u samom su svjetskom vrhu sportskih pilota. Svaki naš let je uredno najavljen i odobren prema propisima o letenju u Hrvatskoj. Svakodnevno, kada to vrijeme dopušta, letimo iznad Zagreba i Hrvatskog Zagorja. Naši baloni registririrane su i osigurane letjelice pri Ministarstvu prometa i veza. Sigurnost je naš prioritet već proteklih 30 godina.

ŠTO TREBA ZNATI?

KAKO TO IZGLEDA?


Pogledajte kako izgleda let balonom

REZERVIRAJTE LET


Rezervirajte mjesto u košari za sebe i svoje najdraže

POKLONITE LET


Iznenadite s najoriginalnijim poklonom

BALONI I MARKETING


Baloni, marketing, team building

FLYING IN CROATIA


For english speaking visitors